Es porta el postureig

Instagram ha revolucionat la manera de viure l’estiu. La xarxa social de la fotografia està marcant les tendències de cada temporada i a l’estiu, més

Es porta el postureig

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les fotos de cames flexionades amb el mar al fons van envair Instagram l’any 2013. A partir de llavors, la xarxa social ha revolucionat els estius amb les seves tendències. Aquest any és el torn dels flotadors i dels banyadors extravagants.

Els primers no són simples flotadors, sinó que són grans inflables amb formes variades. Triomfen l’unicorn amb els colors de l’arc de sant Martí i el flamenc. A la tendència s’hi han afegit altres objectes com donuts multicolors, pizzes o talls de síndria, entre d’altres, tots popularitzats per Instagram Stories.

La segona tendència ha agafat el relleu al biquini. La idea surt d’un banyador de piscina normal, obert per la zona davantera i amb tres nusos horitzontals al centre. Aquest banyador vesteix creant un efecte biquini molt interessant i confirma que el 2017 la tendència segueix a l’ombra del postureig.

Es porta el postureig

tracking