El cabell curt s'imposa

Tot i ser una opció atrevida i que no funciona en tots els rostres, el tall 'pixie' resulta molt interessant per als rostres rodons i ovalats.

El cabell curt s'imposa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ja se sap que el que passa per la catifa vermella dels Oscars de Hollywood és o acabarà sent tendència. Enguany una de les que més força ha guanyat si de perruqueria es tracta és la del cabell molt curt. Actrius com Janelle Monae, Michelle Williams, Scarlett Johansson o Ginnifer Goddwin ja hi han apostat amb èxit. Tot i que sigui una opció atrevida i que no funcioni en tots els rostres, el cert és que el tall pixie resulta una opció molt interessant per a les dones amb rostres rodons i ovalats.

Aquest tall, que ha desbancat el bob que les darreres temporades tant havia calat, suposa un retorn als anys 80 i aporta una imatge femenina i sofisticada a les que s’atreveixen a provar-lo. Entre les seves variants, hi ha talls amb el serrell més llarg (també conegut com a estil garçon i que s’allunya completament de la masculinitat), els que incorporen ones o els de nuca molt molt curta.

Entre les virtuts d’aquest tall, els estilistes en destaquen la seva versatilitat i comoditat i el fet que sigui fàcil de mantenir –tot i que, això sí, obliga a fer més visites al perruquer que amb una melena llarga– i que permet acabats d’styling molt diversos: despentinats, més oberts o amb marcat amb gomina o cera per donar-li un toc extra de sofisticació. Per a aquelles amb un estil més punk o rocker també hi ha una versió més radical, però que alhora aporten una imatge més juvenil, amb zones de cabell realment curt. Els especialistes recomanen aquest estil a aquelles que tenen una cara fina i o més aviat allargada.

El ‘balayage’, per als llargs

Què és el 'balayage'? Doncs l’estilisme de més tendència si de cabells llargs i coloració parlem, que ha aconseguit treure de circulació les tan famoses metxes californianes. Aquesta tècnica consisteix a donar a mà subtils tocs de llum a la cabellera per aconseguir que es barregin amb els tons naturals del cabell, que permet una degradació i un estil gens forçat. El resultat, ben natural.

tracking