A l'hivern, moda 'navy'

Les peces d’inspiració 'navy chic' seran peces clau aquest any, i tant les grans marques com les de 'low cost' han fet les seves apostes

A l'hivern, moda 'navy'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tot i ja tenir el fred aquí, la tendència marinera, que aquest estiu va arrelar amb força, segueix com un dels looks preponderants per a la tardor-hivern. Abrics amb tons blaus, rivetejats amb detalls vermells, llargs –algunes versions són fins als turmells– i amb botons daurats conviuen amb jaquetes curtes fins a la cintura, de colls estampats i brodats amb motius mariners. Les d’inspiració navy chic seran, de fet, peces clau aquest any, i les grans marques com les de low cost han fet les seves apostes amb opcions ben diverses. Des de Michael Kors, Fay, Tommy Hilfiger o Chloé fins a Zara i Mango, els dissenyadors han fet seva la moda marinera, que combina a la perfecció amb jerseis i camises de ratlles i faldilles i pantalons de llana amb tota l’escala de blaus i de vermells.

Aire militar

Però no només les línies inspirades en els homes del mar tornen a colar-se a les passarel·les i al carrer. Tot allò amb aire militar es recupera d’altres temporades: pantalons verd caqui i de tonalitats terra, estampats de camuflatge, d’estil baggy i casaques grans d’inspiració guerrera –a més de la permanent bomber, que mai ha mort– són una aposta segura. L’outfit funciona naturalment amb detalls sofisticats, com ara sabates de taló i bosses petites i amb detalls daurats. Cases com Burberry, Prada, Philip Lim, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli i Givenchy ja han creat les seves opcions, a més de les cadenes de preus econòmiques com Inditex. Els aires bèl·lics no tenen pas intenció de marxai de l’armari aquest hivern.

tracking