Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Cuina

Fideus saltats amb pollastre

Tao Zhu, propietari de La Casa dels Fideus, explica com cuinar fideus fets a mà saltats amb pollastre cruixent
Tao Zhu, propietari La Casa dels Fideus

Tao Zhu, propietari La Casa dels Fideus

Tao Zhu, propietari La Casa dels Fideus

Fernando Galindo
Fideus saltats amb pollastre

Fideus saltats amb pollastre

Fideus saltats amb pollastre

Fernando Galindo
Actualitzada 12/06/2018 a les 19:06
Hi ha diferents tipus de noodles. El ramen Lanzhou és una especialitat de fideus que prové dels nòmades del nord-est de la Xina. El costum era preparar aquest plat per donar la benvinguda a invitats especials. Les traces més antigues de pasta conegudes avui en dia són els fideus de tipus la mian (artesans), els quals es feien utilitzant dues classes de farina trobades a les ruïnes de Lajia, a la Xina, i que tenen més de 4.000 anys d’antiguitat.
Els fideus de ramen formen part de la gastronomia japonesa. El plat consta de pasta dins d’un brou importat de la Xina. Els noodles s’elaboren amb una massa feta amb aigua, farina i oli. Separen la massa en fideus cada cop més prims de manera artesanal. A la vegada que van fent filets, colpegen la massa perquè es mescli amb l’aire. Aquest és el secret per tal que no es trenquin els fideus. És un producte natural, sense additius ni conservants, i fresc. Els fideus es poden gaudir al wok o en sopa, acompanyats només de vegetals o mesclats amb carn o gambes.

INGREDIENTS:

Farina
Oli Aigua
Pollastre
Pastanaga
Col xinesa
Ceba tendra
Romaní i coriandre
Salsa de soja
All

LA RECEPTA:

1. Marineu el pollastre amb salsa de soja, all i espècies com romaní i coriandre al gust. Deixeu-ho una hora i mitja.
2. Mescleu aigua, farina i oli per fer la massa dels fideus. Pasteu bé la mescla amb les mans fins que sigui consistent. Feu una bola i deixeu reposar la massa tapada amb un drap durant almenys una hora i mitja.
3. Talleu la pastanaga, la col i la ceba tendra en tires fines i salteu-les al wok amb oli.
4. Banyeu la massa amb una mica d’aigua i treballeu-la sobre una superfície amb farina durant 10 minuts.
5. Separeu la pasta en fideus amb els dits. Colpegeu la massa per tal que es mescli amb l’aire.
6. Fregiu el pollastre en tires amb les verdures.
7. Bulliu la pasta durant dos minuts i mescleu-ho tot.

 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477