Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Cuina

'Cintes cruixents'

El propietari del restaurant Hong Kong, Olivier Patrice Schmitt, explica pas a pas com preparar unes cintes cruixents
Actualitzada 02/03/2017 a les 11:03

La pasta és un aliment que acostuma a agradar a tothom, fàcil d’elaborar i nutritiu. Degut que és rica en carbohidrats, sempre s’associa amb el fet que aporta energia a l’organisme. La pasta, però, és molt més que això. L’aliment protagonista de la recepta d’aquesta setmana no té colesterol ni greix, de manera que convé trencar el mite que diu que la pasta engreixa. Aquesta pot formar part d’una dieta per aprimar perfectament. La pasta, a més, aporta proteïnes, fibra i minerals com el calci, el magnesi, el potasi, el fòsfor o seleni. També hi trobem vitamines del grup B, que afavoreixen el metabolisme d’hidrats de carboni i permeten un bon funcionament del sistema nerviós, i quan es combina amb altres ingredients saludables com oli d’oliva o verdures, la pasta esdevé un aliment perfecte. Cal destacar que la pasta integral té menys calories, i més fibra i nutrients que la blanca.

RECEPTA: 'CINTES CRUIXENTS'

Ingredients (1 persona): 
Fideus xinesos fins
1/2 ceba, 1/2 brocòli, 1/2 pastanaga, (col xinesa)
Bolets xinesos
3 gambes 1/2 sèpia
1/2 magret d’ànec
1/2 pit de pollastre
Salsa de soja
Sal i pebre

Elaboració: 

1. Desfeu amb les mans els fideus crus i doneu-los-hi la forma desitjada.
2. Fregiu els fideus a la paella o en una fregidora, a uns 180 graus, fins que quedin ben cruixents.
3. Salteu el pollastre, les gambes, la sèpia i el magret d’ànec.
4. Salpebreu al gust.
5. Afegiu a la paella les verdures (ceba, bròcoli, pastanaga, col xinesa, bolets).
6. Afegiu la salsa de soja i retireu del foc.
7. Poseu els fideus en un plat o bol i damunt les verdures. I a gaudir del plat!
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts