Alliberar les empremtes

Netejar aquests nodes d’energia i alliberar-nos-en és possible

Alliberar les empremtes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tots nosaltres hem acumulat experiències més o menys difícils des del nostre naixement que ens han generat emocions que, en no estar expressades ni assimilades, s’han convertit en bloquejos d’energia. Romanen gravades al nostre cos i les nostres cèl·lules, com una empremta que tenen un impacte en la nostra vida, alimenten desequilibris en les nostres relacions i no ens permeten estar en bona salut i harmonia. Són un obstacle en la nostra evolució perquè posen un límit a les nostres capacitats.

Netejar aquests nodes d’energia i alliberar-nos-en és possible, sempre que tinguem la determinació de transformar el nostre present. Aquests últims anys s’han desenvolupat moltes teràpies alternatives, naturals o holístiques que són un complement de la medicina tradicional perquè tracten l’ésser humà des d’un altre punt de vista, més global, sense limitar-lo al seu cos físic. Les teràpies proposen reequilibrar-nos a través dels meridians energètics, els xacres, l’àurea... En prendre consciència que el malestar està relacionat amb la part emocional i psicològica, la persona pot entendre i donar un sentit al que li passa i millorar la capacitat de curar-se.

Situacions repetides

Les empremtes que tenim gravades sovint atrauren vibracions que ens porten a viure les mateixes situacions de manera cíclica segons les etapes de la nostra vida.

tracking