x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Alimentació

Ja no estan de moda les amanides? (II)

La fruita i el llevat de cervesa poden ajudar a reinventar aquest plat
Ja no estan de moda les amanides? (II)

Ja no estan de moda les amanides? (II)

Ja no estan de moda les amanides? (II)

Actualitzada 28/06/2019 a les 19:45
    Katia Durich
Realfood, buddha bowls... Les amanides estan més de moda que mai però reversionades. Aquí teniu alguns suggeriments per fer-les més completes i saludables.

Fruita, per què no? Ara estem a l’època més dolça de les fruites. Combinar amanida de pollastre amb poma i nous o de magret d’ànec amb figues i ruca o amanida d’espinacs amb feta i raïm negre són una excel·lent opció per arribar a les recomanacions diàries de fruites i verdures (5 al dia!)

Llevat de cervesa: per la seva aportació en vitamina B interessant per a èpoques de més estrès, germinats per tenir un extra de micronutrients, fermentats (xucrut, umeboshis, olives, cogombrets) per cuidar la flora intestinal!

I si les compren ja fetes? Molt pràctiques, la veritat és que paguem molt cara la nostra desorganització; a més, sovint manquen de dues coses: falta de proteïna, salses sovint no recomanables i molt calòriques. En general també porten massa additius i sovint acaben resultant igual de calòriques que un entrepà!

Us deixo a continuació tres propostes ràpides i delicioses!
  • Amanida especial esportista: quinoa, canonges, remolatxa, hummus, sèsam, daus de pit de gall dindi, germinats de raves. Energètica, antioxidant rica en ferro, l’amaniríem amb oli d’oliva extra verge, suc de llimona, cúrcuma, pebre i sal.
  • Amanida especial Detox: endívies, poma verda, bacallà esqueixat, cogombrets, nous. Diürètica, antioxidant, lleugera ideal per sopar.
  • Amanida gurmet: arròs basmati, tomàquets secs, magret d’ànec, edamames amb oli de tòfona, bastonets de pastanaga. Rica en proteïna, ferro i betacarotens!
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2023 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts