Ja no estan de moda les amanides? (II)

La fruita i el llevat de cervesa poden ajudar a reinventar aquest plat

Ja no estan de moda les amanides? (II)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Realfood, buddha bowls... Les amanides estan més de moda que mai però reversionades. Aquí teniu alguns suggeriments per fer-les més completes i saludables.

Fruita, per què no? Ara estem a l’època més dolça de les fruites. Combinar amanida de pollastre amb poma i nous o de magret d’ànec amb figues i ruca o amanida d’espinacs amb feta i raïm negre són una excel·lent opció per arribar a les recomanacions diàries de fruites i verdures (5 al dia!)

Llevat de cervesa: per la seva aportació en vitamina B interessant per a èpoques de més estrès, germinats per tenir un extra de micronutrients, fermentats (xucrut, umeboshis, olives, cogombrets) per cuidar la flora intestinal!

I si les compren ja fetes? Molt pràctiques, la veritat és que paguem molt cara la nostra desorganització; a més, sovint manquen de dues coses: falta de proteïna, salses sovint no recomanables i molt calòriques. En general també porten massa additius i sovint acaben resultant igual de calòriques que un entrepà!

Us deixo a continuació tres propostes ràpides i delicioses!

  • Amanida especial esportista: quinoa, canonges, remolatxa, hummus, sèsam, daus de pit de gall dindi, germinats de raves. Energètica, antioxidant rica en ferro, l’amaniríem amb oli d’oliva extra verge, suc de llimona, cúrcuma, pebre i sal.
  • Amanida especial Detox: endívies, poma verda, bacallà esqueixat, cogombrets, nous. Diürètica, antioxidant, lleugera ideal per sopar.
  • Amanida gurmet: arròs basmati, tomàquets secs, magret d’ànec, edamames amb oli de tòfona, bastonets de pastanaga. Rica en proteïna, ferro i betacarotens!
tracking