WhatsApp millora les notes de veu

Ja no és necessari romandre al xat per escoltar l'àudio

La funció ja està disponible a ios i en fase beta a android

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El 17 de febrer passat WhatsApp va estrenar el nou reproductor d’àudio a la seva versió estable per a iOS. La novetat està començant a desplegar-se ara a Android, a través de l’actualització 2.22.7.11, tot i que en fase beta. Amb aquesta nova funció és possible reproduir missatges d’àudio fora del xat. Així, l’usuari deixa d’estar obligat a romandre en la conversa fins a finalitzar l’escolta.

No és necessari activar cap ajustament addicional ni configurar de nou el reproductor. De manera automàtica, quan estiguem reproduint un àudio i sortim del xat, aquest es podrà escoltar en segon pla, minimitzant la seva interfície a la part superior de l’app de WhatsApp, des d’on podrem comprovar i controlar la reproducció.

Des del portal especialitzat WaBetainfo s’ha avançat que la versió 2.22.7.11, disponible per a tots els usuaris, però en versió beta, està incorporant el nou reproductor d’àudio. Aquesta novetat va arribar inicialment als iPhone, on ja es pot gaudir en la versió estable que es distribueix a través d’App Store. En Android caldrà esperar una mica més, però el fet que ja estigui disponible en proves fa que els usuaris ja se’n puguin fer una idea.

Actualment, en la versió estable de WhatsApp per a Android no podem canviar de conversa sense que es talli l’àudio. Una cosa força molesta, sobretot en el cas dels contactes que acostumen a enviar àudios quilomètrics. Amb la nova funció, l’àudio no es pausa encara que sortim del xat.

En el moment que sortim de la conversa, s’obre aquest nou reproductor a la part superior de l’app de WhatsApp, permetent pausar l’àudio, tancar-lo o comprovar quant ha avançat la reproducció. No deixa de ser una petita interfície de reproducció multimèdia, però ara integrada a la pantalla principal de l’app.

Per provar les novetats beta de WhatsApp tan sols cal apuntar-se al programa de proves des de la botiga d’Android Play Store. En el moment en què entrem, podem instal·lar les últimes versions beta de l’app i rebrem abans les novetats.

tracking