x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
CINEMA

Estrenes nadalenques

L’esperada quarta entrega de Matrix i pel remake de tot un clàssic del musical com és West side story
'Matrix' i 'West Side Story' dominen la cartellera

'Matrix' i 'West Side Story' dominen la cartellera

'Matrix' i 'West Side Story' dominen la cartellera

Actualitzada 27/12/2021 a les 20:13
Les estrenes cinematogràfiques d’aquestes festes estan marcades per l’esperada quarta entrega de Matrix i pel remake de tot un clàssic del musical com és West side story, signat pel mestre de la gran pantalla Steven Spielberg. Quan ens trobem en ple Nadal, són també diverses les estrenes relacionades amb les festes, com el film d’animació La Klara i el Nadal a la granja.

El quart episodi de la històrica Matrix ha arribat als cinemes vint anys després, de la mà de la directora Lana Wachowski. Matrix Ressurrections reuneix les estrelles originals Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss en els papers de Neo i Trinity.

Pel que fa a West side story, l’anunciat remake de la cèlebre pel·lícula musical del 1961 (basada al seu torn en l’obra de teatre musical de Leonard Bernstein) s’ha estrenat finalment a les portes del Nadal. La proposta d’Spielberg sobre aquesta versió moderna i urbana del Romeu i Julieta, de William Shakespeare, està protagonitzada per Tony Kushner i Arthur Laurents en els papers de Maria i Toni, els enamorats de dues bandes enfrontades en un barri de Nova York.

D’altra banda, després de l’èxit de la seva estrena l’any 2016, la comèdia musical animada ¡Canta! torna amb una segona part. Aquest cop, en Buster i els seus amics han de convèncer l’estrella del rock Clay Calloway perquè formi part d’un nou espectacle.

La Klara i el Nadal a la granja, que es pot veure doblada al català, és una cinta d’animació de nacionalitat sueca. La Klara està molt emocionada perquè passarà el seu primer Nadal a la granja del seu pare. Potser allà descobrirà què és el que realment és important en aquesta vida.
Finalment, també cal destacar l’arribada de la comèdia negra britànica Silent night. Mentre el món s’enfronta a l’apocalipsi, un grup de vells amics es reuneix per celebrar el Nadal en una idíl·lica casa rural del Regne Unit. Davant la idea del final del món, decideixen afrontar la situació amb aparent impassibilitat, obrint una ampolla de vi gaudint d’una tranquil·la vetllada. Silent night està protagonitzada per Keira Knightley, Matthew Goode i Lily-Rose Depp.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts