x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Tecnologia - 7 DIES

Aliança entre Netflix i Spotify

Els seguidors de les sèries podran viure una experiència completa escoltant també les bandes sonores sempre que vulguin.
El servei musical incorpora "playlists" oficials de Netflix

El servei musical incorpora "playlists" oficials de Netflix

El servei musical incorpora "playlists" oficials de Netflix

Actualitzada 30/11/2021 a les 20:16
Netflix i Spotify, dues plataformes amb milions de subscriptors arreu del món, han decidit col·laborar conjuntament després de comprovar que els espectadors de les sèries creaven llistes i reproduïen al servei de música les cançons de les ficcions del gegant audiovisual. Dues setmanes després de l’estrena d’El juego del calamar, per exemple, els usuaris d’Spotify havien creat més de 22.500 llistes de reproducció temàtiques relacionades amb la sèrie.

La col·laboració, un nou espai anomenat The Netflix Hub, consisteix en una secció específica dins d’Spotify de continguts sonors de produccions originals de Netflix. Així, els seguidors de les sèries podran viure una experiència completa escoltant també les bandes sonores sempre que vulguin.

De moment, la plataforma musical només ofereix aquesta nova funció a usuaris –tant de pagament com gratuïts– d’un nombre limitat de països: els Estats Units, el Canadà, Austràlia, Nova Zelanda, el Regne Unit, Irlanda i l’Índia. Tot i això, ja ha avançat que anirà incorporant progressivament aquest servei a nous territoris durant els propers mesos.

Spotify va experimentar un important augment de subscripcions premium l’any passat a conseqüència de la pandèmia, ja que molts ciutadans van començar a consumir més música durant el confinament com a via d’evasió i entreteniment. Ara, els seguidors de sèries de Netflix amb compte d’Spotify comptaran amb podcasts i playlists oficials de les seves produccions favorites.

Per gaudir de la nova funció, només cal escriure Netflix en el cercador de l’aplicació d’Spotify i es té accés automàticament a les bandes sonores de les seves produccions més representatives: Stranger Things, La casa de Papel, Cowboy Bebop, Narcos... A més, diferents podcasts comentaran i aprofundiran en els continguts de la plataforma.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts