L'oficina al jardí

La pandèmia ha fet que treballar des de casa s’hagi convertit en una tendència cada vegada més popular a tot el món

Workpod es pot muntar en unes quantes hores

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La pandèmia ha fet que treballar des de casa s’hagi convertit en una tendència cada vegada més popular a tot el món, però muntar-se el despatx i robar espai a altres habitacions pot ser complicat.

Ara, l’empresa nord-americana Autonomous, coneguda per les seves cadires i taules per treballar dempeus, ha creat una singular caseta de jardí anomenada WorkPod, que està pensada per convertir-se en una mena de despatx portàtil. Per a aquells que tenen la sort de comptar amb espai lliure a la llar, la solució és, si més no, curiosa.

WorkPod és una caseta que està insonoritzada però que sobretot fa ús de les portes de vidre per tal d’evitar que ens sentim atrapats en l’estructura. El disseny és senzill i es basa en una petita construcció lleugerament elevada –fins i tot si el terreny és desigual–, en la qual tant el vidre com la fusta són protagonistes.

Des d’Autonomous han destacat que el muntatge de WorkPod és molt senzill i es pot completar en unes quantes hores, gairebé com si fos “un joc de peces de LEGO”. Cal ressaltar que en la instal·lació s’inclouen conduccions per als cables elèctrics, endolls i també preses per instal·lar, per exemple, sistemes de calefacció o d’aire condicionat. El disseny està, a més, pensat per resistir tota mena d’inclemències meteorològiques: pluja, neu, vent... Els responsables d’Autonomous van indicar en un recent article a The New York Times que ja havien venut 120 d’aquestes casetes als Estats Units, però el negoci tot just acaba de començar. El preu –no precisament assequible– és d’uns 23.000 dòlars i els seus creadors ofereixen a l’usuari una garantia de tres anys.

tracking