HBO Max desembarca a Europa

El servei substituirà HBO i els clients que ja hi estiguin subscrits no hauran de fer cap gestió, excepte descarregar-se l’app de la nova plataforma

L'oferta audiovisual s'amplia i es manté el mateix preu d'HBO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Després del seu èxit als Estats Units, la plataforma HBO Max desembarcarà el 26 d’octubre a Andorra i a altres cinc països europeus en una aposta que conjuga, per primera vegada en un servei d’streaming, les produccions de Warner Bros, HBO, HBO Max Originals, DC i Cartoon Network. Sèries com And just like that –readaptació de Sexo en Nueva York– o l’esperada La Casa del Dragón –preqüela de Joc de Trons– són alguns dels títols que arribaran amb la plataforma.

També diversos clàssics del cinema hi estaran disponibles. El servei substituirà HBO i els clients que ja hi estiguin subscrits no hauran de fer cap gestió, excepte descarregar-se l’app de la nova plataforma. Novetats com poder veure les produccions de la Warner 45 dies després de la seva estrena en cinemes sense cost addicional, a més d’una oferta de continguts més àmplia, conformen la proposta d’HBO Max. De la mà de Warner Bros arribaran a més conegudes sèries com Friends, The Bing Bang Theory o Gossip Girl, que convergeixen amb els títols de DC Shows, com Batman vs. Superman, Aquaman, Joker o Wonder Woman 1984, entre d’altres.

HBO Max també desgrana els seus continguts en categories com ara preescolar, adolescents i preadolescents, i títols per veure en família que s’aniran afegint de manera mensual. Hi haurà des de clàssics com Scooby Doo, Looney Toones o Tom i Jerry fins a altres més nous com World of Gumble.

Centenars d’hores de contingut s’aglutinen en una mateixa proposta, que també respon a nous objectius com “ser intuïtiva i fàcil”, segons han destacat els seus responsables, a més de donar protagonisme a la personalització. “El perfil de l’usuari serà customitzable, i en el cas dels perfils per a nens podran seleccionar-se els continguts desitjats”, han ressaltat.

Sota el títol Max Originals, la plataforma també oferirà entreteniment de creadors europeus, entre els quals s’inclouen Kamikaze (Dinamarca) o Still Here (Polònia), reforçant “les produccions realitzades per artistes locals, una cosa que sempre ha definit la línia d’HBO”. El toc espanyol arriba a aquesta secció de la mà de Javier Cámara a Venga Juan, de la sèrie García!, creada per Sara Antuña i Carlos del Pando, o de Todo lo otro, amb l’actor Miguel Bernar­deau i dirigida per Abril Zamora.

La plataforma mantindrà el preu de 8,99 euros mensuals i llançarà una nova subscripció anual que oferirà dotze mesos pel preu de vuit, reduint el cost mensual a aproximadament 5,99 euros. El gegant audiovisual també ha assegurat que es llançaran ofertes especials de subscripció a la plataforma abans que el servei comenci a funcionar el 26 d’octubre vinent.

Segons ha avançat en un vídeo de presentació el director internacional de la plataforma, Johannes Larcher, aquestes iniciatives responen a l’objectiu d’HBO Max de posicionar-se en l’àmbit global, començant per “tenir presència en 190 països l’any 2026”. Un repte en el qual, segons ha apuntat, ja treballen: “Aviat s’hi sumaran seixanta països nous.”

tracking