Aplicacions útils per viatjar a l'estiu

Identificar plantes, ocells i trobar els millors bars

BirdNet utilitza la intel·ligència artificial i les xarxes neuronals per identificar aus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les aplicacions mòbils s’han acabat convertint en eines indispensables per al nostre dia a dia, així com el mateix dispositiu que ja és una extensió més de nosaltres mateixos, en la majoria dels casos. Durant les vacances i viatges d’aquest estiu, moltes poden ser útils per viatjar de manera més còmoda, ja sigui per desplaçar-nos (com seria la típica de Google Maps) o per estar al corrent del temps que farà durant els dies que viatgem. Però, a banda d’aquestes n’hi ha d’altres molt curioses per tots els destins. Per exemple:

-PlantNet és una aplicació ideal per a aquells que passin les seves vacances a prop de la natura i vulguin identificar de manera ràpida les plantes que visualitzin. L’aplicació té una àmplia base de dades que es genera a partir de la informació que aporten els usuaris i així aconsegueix identificar i detectar les plantes quan se les fotografia.

-BirdNET segueix la línia de l’anterior, però serveix per identificar les aus que ens envolten a partir del seu so. Aquesta utilitza la intel·ligència artificial i les xarxes neuronals per entrenar l’ordinador a identificar més de 3.000 de les espècies més comunes a tot el món. L’usuari grava l’àudio amb el micròfon del seu dispositiu i l’aplicació identifica l’au.

També són conegudes Wikiloc, que ofereix les millors rutes georeferenciades, o PeakVisor, per gaudir d’una panoràmica en tres dimensions de les muntanyes que es tinguin a prop només activant la càmera. Però no tot és natura, també hi ha aplicació per anar a la platja com la Chiringuía, que ajuda l’usuari a conèixer els millors quioscs de platja de la zona i també la seva oferta gastronòmica, còctels i serveis. Una altra app en aquest sentit és la de TripAdvisor, molt coneguda i utilitzada per decidir a quin establiment s’ha de menjar i no equivocar-se. Pel que fa a les despeses, si viatges en grup, una aplicació molt útil és la de Tricount, que calcula automàticament el que ha pagat cadascú i fa els comptes per tu.

TripAdvisor utilitzada per decidir a quin establiment s'ha de menjar i no equivocar-se

tracking