x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
TENDÈNCIES

El nou luxe dels esmorzars flotants

Gaudir del primer àpat del dia banyant-se en una piscina amb un munt de saborosos aliments preparats en una cistella
La moda arrasa entre 'influencers' a les xarxes socials

La moda arrasa entre 'influencers' a les xarxes socials

La moda arrasa entre 'influencers' a les xarxes socials

El sector dels hotels de luxe confirma que la tendència va a l'alça

El sector dels hotels de luxe confirma que la tendència va a l'alça

El sector dels hotels de luxe confirma que la tendència va a l'alça

Actualitzada 29/06/2021 a les 14:40
Les empreses que es dediquen al luxe i el glamur no deixen d’innovar. I l’últim que està omplint les xarxes socials és la tendència dels esmorzars flotants, és a dir, gaudir del primer àpat del dia banyant-se en una piscina amb un munt de saborosos aliments preparats en una cistella. Si fins ara una forma romàntica de començar la jornada en un hotel de luxe era demanant el desdejuni al llit, ara cal demanar-lo a la piscina. Els influencers de mig món es moren per pujar a les seves xarxes socials fotografies esmorzant en un lloc de somni mentre es donen un bany relaxant al matí. I com més exòtic sigui el destí, molt millor. Aquests desdejunis flotants s’han anat popularitzant en els últims anys, però ha estat arran de la pandèmia quan, definitivament, s’han convertit en tendència. Els hostes dels hotels més exclusius miren d’evitar les sales comunes i els bufets lliures, i poder esmorzar en una piscina privada sembla la millor solució per fugir del coronavirus.

Però, fins a quin punt tot plegat és una bona idea? A les xarxes hi ha ha opinions per a tots els gustos. Amb tot, sembla una moda molt més dirigida a fer enveja als seguidors d’Instagram que a gaudir pròpiament de l’esmorzar, ja que cal fer alguns equilibris perquè els aliments no acabin en remull. En tot cas, el sector dels hotels de luxe confirma que la tendència va a l’alça: bona part dels turistes que passen pels establiments es decanten per aquesta opció.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts