Whatsapp en diferents dispositius

Un servei que podrà ser utilitzat en fins a quatre aparells

Whatsapp en diferents dispositius

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

a funció multidispositiu és una de les més sol·licitades pels usuaris de WhatsApp des de fa anys. Ara, la pròpia companyia ha reconegut que està treballant perquè aquesta eina estigui disponible “en pocs mesos” en fase beta. El portal WABetaInfo, conegut per compartir les novetats sobre les funcions que prova Whats­App en la versió beta abans del llançament per al públic general, ha parlat amb el director executiu de Facebook, Mark Zuckerberg, i amb el responsable de WhatsApp, Will Cathcart, sobre les novetats que arribaran pròximament a l’aplicació de missatgeria.

El mode multidispositiu permetrà a l’usuari fer servir el seu compte de WhatsApp en un aparell diferent del mòbil principal i sense necessitat de tenir-hi una connexió activa a internet. Zuckerberg va explicar que ha suposat “un gran repte tecnològic” que ja han pogut resoldre.

Amb aquesta funcionalitat, els missatges mantindran l’encriptació d’extrem a extrem –així que només l’emissor i el receptor podran llegir-los–, i els usuaris podran utilitzar el mateix compte en fins a quatre dispositius, entre els quals es podrà incloure l’iPad.

Entre les novetats en les quals està treballant Whats­App, segons van afirmar els executius, també hi ha un nou mode per als missatges temporals. Actualment és possible activar la funció que permet establir un marc temporal perquè els missatges d’un xat determinat desapareguin de manera automàtica.

La nova funció, si s’activa, implementarà els missatges temporals en tots els xats alhora, la qual cosa convertirà l’experiència a WhatsApp en “efímera”, com va apuntar Zuckerberg. Tots els missatges desapareixeran automàticament al cap de set dies.

I en relació amb els continguts que desapareixen, també hi haurà una altra funció, Veure una vegada, que eliminarà de manera automàtica les fotografies i vídeos quan el receptor els hagi vist, encara que es mantindrà la possibilitat de fer captures de pantalla.

Tant els missatges temporals com la funció Veure una vegada arribaran aviat als participants de la versió beta de WhatsApp. La companyia espera que aquestes novetats facin els missatges de la plataforma “més privats i més segurs”.

tracking