Maps informa del virus

La nova funció mostra els casos per colors

Maps informa del virus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Al llarg dels anys Google Maps s’ha convertit en el servei per excel·lència per a la navegació. La popular aplicació sovint incorpora novetats que poden ser d’utilitat per a l’usuari en situacions determinades. És el cas de la nova capa de visualització en els mapes, que mostra com evoluciona en temps real la quantitat de nous casos de Covid-19 en un país, una regió o fins i tot una ciutat determinada.

La nova característica s’ha començat a desplegar aquesta mateixa setmana amb la darrera actualització de Google Maps, i és efectiva a tots els dispositius amb aquesta aplicació d’Android i iOS. Després de l’actualització, els usuaris poden seleccionar una nova capa en la manera de visualització dels mapes. Actualment hi ha la de transport públic, la de trànsit, la de bicicletes o la de 3D. A aquestes anteriors se’ls suma ara la de Covid-19.

En activar la nova funció se superposa sobre el mapa una capa codificada per colors. Com més vermella sigui una zona –en una escala que va del gris al vermell fosc, passant pel groc, el taronja i el taronja fosc– més casos de coronavirus ha tingut en els últims dies. La dada mostrada correspon a la mitjana de casos per cada 100.000 habitants registrada durant l’última setmana.

tracking