x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
música

Compte enrere per a les entrades de Tomorrowland

Aquest any el festival serà del 17 al 26 de juliol
El festival de música dance Tomorrowland és celebra del 17 al 26 de juliol a Bèlgica

Compte enrere per a les entrades de Tomorrowland

El festival de música dance Tomorrowland és celebra del 17 al 26 de juliol a Bèlgica

Actualitzada 10/01/2020 a les 18:23
Ja falta menys perquè arribi la 16a edició de Tomorrow­land, un dels festivals de música electrònica més grans i coneguts del món, que se cele­bra a la ciutat belga de Boom i que enguany té lloc del 17 al 26 de juliol, dividit en dos caps de setmana diferents. Les etapes per aconseguir les entrades –tota una proesa– ja tenen data: el paquet de Global Journey estarà disponible dissabte 18 de gener a les 17.00 hores, en què va inclòs el transport, l’allotjament i l’entrada, la prevenda mundial és el 25 de gener a les 17.00 h i la venda de tiquets a tot el món tindrà lloc l’1 de febrer a la mateixa hora. Se sap que aconseguir els bitllets és gairebé una tasca impossible, ja que el dia de la compra ingressen aproximadament dos milions de persones a la botiga virtual i només hi ha aproximadament 72.000 tiquets disponibles (sense comptar els paquets de Global Journey). Als vint primers usuaris de cada país que aconsegueixin preregistrar-se se’ls garanteixen quatre bitllets i reben un link únic amb el qual podran accedir a una botiga especial dies abans de la venda general.
Un festival d’aquestes dimensions és car, variant els preus dels abonaments des dels 900 fins als 3.500 euros, depenent de les comoditats que es pugui i vulgui permetre el comprador. El cartell d’enguany encara no s’ha anunciat, tot i que el fet que l’any passat comptés amb artistes de la talla de The Chainsmokers, Carl Coix, Armin van Buuren, Tiësto o Martin Garrix indica que mantindrà el llistó alt i no decebrà els amants de la música dance.

 
Curiositats
El festival ha guanyat 8 premis
Tomorrowland ha estat guardonat en vuit ocasions com a millor festival per la International Dance Music Awards i la Red Bull Elektropedia Awards.


Ja té 15 anys d'història

L’any passat es va fer dos cops per celebrar el 15è aniversari: el clàssic de tota la vida a l’estiu i el de mitjan març, Tomorrow­land Winter.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts