TELEVISIÓ

Torna 'la casa de papel'

El 3 d'abril vinent comença la quarta temporada de l'esperada sèrie

Torna 'la casa de papel'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja hi ha data confirmada perquè torni l’esperada nova temporada de La casa de papel: el 3 d’abril del 2020. Circulaven alguns rumors que s’estrenaria a Netflix al gener, però la plataforma ja ha desmentit aquesta informació mitjançant el nou teaser, que deixa clar que els fans de la sèrie s’hauran de preparar. Al vídeo, de 28 segons de durada, es veu diversos personatges apareixent en pantalla sota el títol Que comenci el caos, sent Nairobi l’última a aparèixer en pantalla.

L’anterior entrega va acabar amb un apoteòsic final, on aquesta rebia un tret, el professor pensava que Lisboa havia mort, els assaltants disparaven un míssil a la policia i l’última frase del professor resava: “Això ja no és un robatori, és la guerra.” La nova temporada serà la definició del cop més gran de la història d’Espanya, havent de resoldre diverses complicacions del robatori a la reserva d’or del Banc d’Espanya i alguns dubtes, com si finalment Nairobi ha mort i què passarà amb la captura de Lisboa.

Poca és la informació de la nova temporada, però se sap que començarà amb el professor amb problemes enmig del bosc, que hi haurà noves incorporacions a la policia i que estarà formada per vuit episodis. Una altra notícia és que sembla que la sèrie tindrà una cinquena temporada.

tracking