x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sexualitat

Què entenem per sexe salvatge?

El més important és sentir que la teva parella està tan excitada i entregada com tu
Hi ha situacions que propicien aquest tipus de sexe com, per exemple, quan el sexe és improvisat o en llocs que provoquen un alt grau d'excitació

Què entenem per sexe salvatge?

Hi ha situacions que propicien aquest tipus de sexe com, per exemple, quan el sexe és improvisat o en llocs que provoquen un alt grau d'excitació

Actualitzada 22/11/2019 a les 18:44
El terme sexe salvatge ens inspira una relació sexual més aviat física i d’entrega corporal. No parlaríem de sexe asalvatjat, que faria més aviat referència a un sexe poc escrupolós. Tampoc s’ha de descartar que en el sexe salvatge no hi hagi amor o sentiments més tendres, ja que aquest comporta una càrrega passional. Un no descarta l’altre i ambdós són compatibles; en una mateixa relació pot haver-hi un inici o bé un final més suau i un clímax i una entrega més visceral.
Aspectes que sempre hauria de contenir qualsevol entrega passional seria la sincronia dels ritmes de les dues parts, és a dir, la temperatura ha d’estar en consonància. Si una de les parts està molt excitada o va més per feina i l’altra part no es troba en la mateixa disposició, la trobada pot ser decebedora. En el sexe més directe, amb menys preàmbuls, també trobem sensacions intenses i pot satisfer tant o més que trobades més suaus o amb un tempo més calmat. Hi ha situacions que propicien aquest tipus de sexe com, per exemple, quan el sexe és improvisat o en llocs que provoquen un alt grau d’excitació, trobades més furtives, llocs inusuals o, per què no, reconciliacions passionals. La química que pot sentir la parella també afavoreix aquest tipus de trobades. Així, hi ha persones que connecten amb més facilitat per l’afinitat sexual que senten l’un per l’altre. Un tòpic que val la pena comentar és el fet que es manté la creença que els homes són més partidaris d’aquest tipus de sexe i les dones, del sexe més romàntic, que està bastant lluny de la realitat, ja que moltes enquestes al voltant d’aquest tema demostren que elles també es mostren favorables a aquest tipus de pràctica i que està inclosa en les seves pràctiques de preferència. El més important és sentir que la teva parella està tan excitada i entregada com tu.

 
La màgia de les discusions
Moltes parelles han trobat un final feliç i intens en un sexe més entregat després d’una discussió acalorada. També podem trobar una mostra d’aquest sexe més intens en allò que moltes vegades denominem un “ràpid que no hi ha gaire temps”.
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts