MÚSICA

Rosalía la reina dels Grammy llatins

Alejandro Sanz es va alçar amb tres grans premis

Rosalía la reina dels Grammy llatins

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cantant Rosalía s’ha coronat com la gran estrella de la música llatina. L’artista catalana es va alçar amb els premis a millor àlbum de l’any, millor cançó urbana i millor disc pop contemporani als Grammy llatins del 2019, celebrats a Las Vegas. El mal querer és el disc de l’any de la música llatina, així com el millor disc pop. La col·laboració de l’artista de Sant Esteve de Sesrovires amb el reguetonero J Balvin a Con altura li atorguen la millor cançó de l’any de música urbana. En total s’ha emportat cinc premis, tres directament per a ella i dos per a l’equip del disc El mal querer. La gala dels Grammy llatins certifica que la cantant és, actualment, una de les estrelles més importants del panorama mundial. “Estic en xoc, és l’últim que m’esperava, us ho juro per Déu”, va confessar en rebre el gramòfon daurat.

La cantant de fusió va arribar a la catifa vermella amb un look amb el qual, de nou, va retre homenatge al flamenc, enfundada en un espectacular disseny negre amb cercles blancs, l’estampat més característic de la moda flamenca.

En el cim de les apostes es trobaven dos espanyols, Alejandro Sanz, amb vuit nominacions, i Rosalía, amb cinc, la intèrpret femenina amb més opcions. I la corona finalment va recaure en la jove catalana, que va endur-se el premi gros. Per la seva banda, Alejandro Sanz es va alçar amb tres grans premis en la gran nit de la música llatina, dos dels quals a millor cançó pop i millor enregistrament de l’any per Mi persona favorita al costat de Camila Cabello. Aquesta va ser la cançó triada per actuar sobre l’escenari, tot i que la seva companya no va poder ser-hi present. La solució escollida va ser del tot efectiva, acompanyar Sanz a través de tres grans pantalles, sense cap error tècnic.

La sorpresa per al públic va arribar quan, passats dos minuts, van aparèixer sobre l’escenari tres joves talents: la catalana Aitana, la veneçolana Nella i la colombiana Greeicy, que van entrar en fila índia per cantar al costat de Sanz. Les tres artistes estaven nominades en la categoria de millor artista nou de l’any, encara que el guardó finalment va anar a parar a les mans de Nella, que aquest any no ha deixat de rebre elogis pel seu disc Voy.

tracking