medicina estètica

La toxina botulínica millora l'estat d'ànim (II)

El tractament es fa en 20 minuts i no té efectes secundaris

La toxina botulínica millora l'estat d'ànim (II)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En persones joves hipercinètiques o que gesticulen molt amb el front i l’entrecella s’utilitza aquest tractament de manera preventiva per evitar que es formin les arrugues. Amb el tractament impedirem que la persona pugui fer aquest gest inconscientment i així s’anirà deshabituant de fer-lo. Potser seran suficients tres tractaments en dos anys per aconseguir-ho.

És ben conegut l’efecte de la toxina botulínica en les migranyes d’origen ansiós o contracturals. Relaxar la musculatura de la zona fa desaparèixer la contractura i secundàriament el dolor migranyós. Igualment és molt efectiva en el bruxisme o contractura dels muscles masseters, el que provoca dolor mandibular o cefàlic. Injectar una petita dosi de toxina ens relaxarà aquests músculs i evitarà els símptomes.

Aquest tractament no té pràcticament efectes secundaris si es realitza correctament, i s’adapten els punts d’injecció i la dosi a la musculatura del pacient, que, a més, ens donarà una cara més natural sense perdre expressi­vitat.

El tractament es pot realitzar en uns 20 minuts i el pacient es reincorpora immediatament a les activitats habituals. L’efecte apareix el tercer o quart dia i és complet als vuit o deu dies, tenint una durada d’uns sis mesos.

tracking