x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Música

Eminem contra Trump

El servei secret dels Estats Units d'Amèrica va interrogar el raper per les lletres
Eminem contra Trump

Eminem contra Trump

Eminem contra Trump

Actualitzada 25/10/2019 a les 17:01
El servei secret dels Estats Units d’Amèrica va interrogar el raper Eminem l’any passat per les lletres de les cançons sota el motiu d’atemptar contra el president, Donald Trump, i la seva filla, Ivanka.

La notícia s’ha conegut ara després de la confirmació del departament de Seguretat Nacional, que ha difós un informe de 43 pàgines en què explica que Eminem “estava exhibint un comportament inapropiat”, amb cançons com Framed, i que l’alerta la va donar a final del 2017 “un ciutadà preocupat” pels comentaris “inapropiats” que Marshall Mathers, nom real d’Eminem, expressava en la nova cançó. La melodia és una crítica al mandatari americà, a qui anomena Donald Duck (Ànec Donald), i a Ivanka, com a la “petita rossa ximpleta”.

El cantant va confirmar aquest succés a la cançó The Ringer, en què explica que “l’agent taronja va enviar el servei secret a reunir-se amb mi en persona per veure si realment penso fer-li alguna cosa i per preguntar-me si estic vinculat amb terroristes. Jo vaig dir: només es tracta de tinta i lletristes.” El document també explica que “la cançó era sobre un assassinat que no podia recordar”, amb referència a una part de la lletra.

Després de l’interrogatori el servei secret va analitzar l’entrevista amb el cantant i va determinar que el cas no calia transferir-lo a un fiscal federal.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts