Més a prop del nou Galaxy Fold

El nou model revolucionari arribarà a l’octubre

Més a prop del nou Galaxy Fold

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Samsung és plenament conscient que el mes de setembre és sinònim de nou model d’iPhone, i per aquest motiu la marca sud-coreana sempre treu la seva pròpia arma per contrarestar l’efecte d’Apple. La companyia nord-americana enguany traurà tres nous models amb l’iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max, mentre que l’aposta de Samsung és el nou Galaxy Fold.

Aquest mòbil pertany a una nova categoria de telèfons ja que té la peculiar característica que es plega en dues parts. Així, quan està tancat es pot seguir accedint a totes les aplicacions i quan s’obre hi ha la possibilitat d’explorar més a fons les funcions i característiques del telèfon en una pantalla molt més gran, de fins a 7,3 polzades. “Els usuaris han respost positivament a pantalles més grans i el factor revolucionari de Galaxy Fold és que ofereix una pantalla immersiva de gran mida, sense renunciar a la portabilitat”, va assenyalar el president de la divisió de mòbils de Samsung Electronics, DJ Koh, en relació amb el seu model revolucionari.

PER A BUTXAQUES ‘PREMIUM’

El preu és el gran problema del terminal, ja que no serà ni de bon tros econòmic. El Galaxy Fold costarà ni més ni menys que 2.000 euros. Des del 6 de setembre passat està disponible a Corea del Sud, mentre que a mitjan mes arribarà a França, Alemanya, Singapur, Regne Unit i els Estats Units, mentre que es preveu que a Espanya i Andor­ra surti a la venda a mitjan ocotubre. També hi haurà la versió 5G, que encara serà més car amb un preu de 2.100 euros. No obstant això, aquest mòbil no estarà disponible a tots els països i de moment només està confirmat per al Regne Unit i Alemanya. Amb l’anunci de comercialització del Galaxy Fold, Samsung s’avança al Mate X de Huawei, un mòbil que també comptarà amb una pantalla plegable.

SALVANT LA CRISI

El Galaxy Fold arriba després de la petita crisi que Samsung va tenir a principi d’any. Quan el nou telèfon estava a punt de sortir a la venda es va haver de fer enrere per redissenyar-lo completament. La capa protectora superior de la pantalla flexible ara s’estén per sota del marc perquè no sembli un protector de pantalla i es retiri accidentalment com va succeir amb els primers models que van provar els periodistes. A més, es van reforçar altres parts del dispositiu per donar-li una millor protecció que li donés encara més resistència i durabilitat davant l’amenaça de trencament.

tracking