La model 'trans' de Chanel

La marca francesa ha volgut fer un pas cap a la igualtat

La model 'trans' de Chanel

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Com ja va fer Victoria’s Secret setmanes enrere, Chanel ha fitxat una model transsexual per fer un pas endavant més cap a la igualtat enmig d’una indústria que encara té molta feina per fer en aquest aspecte. Valentina Sampaio va ser la primera a representar una marca de primer nivell internacional com és Victoria’s Secret i ara és Teddy Quinlivan qui s’ha convertit en el rostre oficial de la reconeguda firma de maquillatge de Chanel.

Es tracta d’una activista nord-americana de 25 anys que quan va conèixer la notícia va celebrar-ho de forma eufòrica a través del seu compte d’Instagram. “Em sembla que no ploro quan les coses són tristes, però no és interessant vessar llàgrimes en els moments de triomf? Aquest és un d’aquells moments. Tota la meva vida ha estat una lluita”, va assenyalar la jove a la xarxa social.

Cal remarcar que, tal com va recordar Quinlivan, la model ja va treballar amb la marca francesa en dues ocasions “quan encara vivia oculta”, és a dir, quan no havia revelat la seva identitat transsexual. La nord-americana va comentar que quan la va fer pública pensava que no tornaria a treballar per a cap altra marca, però s’ha trobat amb aquesta oportunitat, per la qual cosa va concloure que està “profundament orgullosa”.

tracking