Cinema

Disney prepara el 'remake' de 'La Sirenita'

El paper d’Ariel el farà una actriu afroamericana

Disney prepara el 'remake' de 'La Sirenita'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La factoria Disney torna a rodar l’adaptació d’un clàssic d’animació amb actors reals. En aquest cas està preparant el conte de La Sireneta, la història que explica la passió d’Ariel, una jove sirena que vol tenir cames i ser humana. Per a aquest paper Disney ha escollit la cantant afroamericana Halle Bailey, sent la primera vegada que tria una actriu negra per donar vida a un personatge que originalment era blanc. Tot i que les crítiques negatives han estat constants, l’empresa ha defensat l’actriu. “L’autor original de La Sireneta era danès. Ariel és una sirena que viu al regne submarí, en aigües internacionals, i que pot nedar, legítimament, on vulgui [tot i que sovint això molesta el rei Tritó]. Pel bé de la discussió diguem que Ariel és danesa. Les sirenes daneses poden ser negres perquè les persones daneses també ho poden ser i, genèticament, poden tenir el cabell pèl-roig”, diu Disney en un comunicat titulat Carta oberta a les pobres ànimes desafortunades.

El paper per interpretar el príncep Eric també està provocant mols murmuris. En un principi l’excantant de One Direction i ídol adolescent, Harry Styles, sonava com l’escollit, però finalment va declinar l’oferta. Davant aquesta notícia, molts actors han contactat amb Disney per optar al paper. Un d’ells ha estat l’actor Christian Navarro, conegut per fer el personatge de Tony a la sèrie Por trece razones, qui va fer una peculiar petició per Twitter. “He sentit que Harry Styles ha rebutjat ser el príncep Eric. Bé... Jo puc cantar. Ariel negra / Príncep llatí...”, comentava l’actor a la xarxa social. La sol·licitud va arribar a la factoria i sembla que va per bon camí. “No sé què va passar amb l’anterior tuit. Però Disney l’ha vist, ha vist el vostre suport i ha trucat al meu equip. Vol veure què puc fer. Cintes enviades. Dits encreuats. Fem una mica d’història”, piulava.

Entre els actors confirmats hi ha Jacob Tremblay, que donarà veu al peix Flounder, la rapera Awkwafina, que serà la simpàtica gavina, i Melissa McCarthy com a la malvada Úrsula. Segons apunten publicacions relacionades a la indústria, el fitxatge estrella també podria ser el de Javier Bardem com a rei Tritó.

Però de moment els fanàtics hauran d’esperar fins a l’abril del 2020, quan Disney té previst començar la producció de les aventures de la sireneta més famosa de la història.

LES PRÒXIMES PEL·LÍCULES AMB ACTORS REALS

La moda de recrear les pel·lícules d’animació de Disney amb personatges reals cada vegada està tenint més embranzida. Després de l’èxit d’El llibre de la selva (2016), La Bella i la Bèstia (2017), o les recentment estrenades Aladdin o El rei lleó, la gran pantalla seguirà acollint noves creacions. La següent a estrenar-se serà Malèfica: Mestra del mal, que es projectarà a partir del 18 d’octubre. Posteriorment, l’estudi ha començat a treballar amb una adaptació de Mulan, prevista per al març del 2020, i es rumoreja que es faran els remakes de Blancaneu i els set nans, La dama i el rodamon, Peter Pan i Pinotxo.

tracking