Cinema

El novè film de Quentin Tarantino

Aquest podria ser el penúltim film de l’icònic director

El novè film de Quentin Tarantino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Han hagut de passar quatre anys perquè l’aclamat director Quentin Tarantino torni a les sales de cinema. Aquesta setmana estrena el seu novè film: Once Upon a Time... in Hollywood (Erase una vez en Hollywood), per al qual compta amb un repartiment immillorable. Leonardo DiCaprio i Brad Pitt comparteixen protagonisme, juntament amb altres actors de qualitat indiscutible, com ara Margot Robbie i Al Pacino.

Aquesta important llista de noms fa que les expectatives per a la pel·lícula, que es va estrenar fa unes setmanes als Estats Units, siguin gegants, per la qual cosa la crítica nord-americana no ha quedat del tot satisfeta a l’hora de qualificar aquest film, el qual alguns s’han atrevit a definir com el pitjor de Tarantino.

La pel·lícula se centra en el panorama canviant de Hollywood a final dels anys seixanta, quan la indústria començava a oblidar els pilars clàssics. Abans d’anar al cinema a veure Once Upon a Time... in Hollywood, Tarantino recomana veure 10 westerns per entendre millor la trama, com Gunman’s Walk, Arizona riders o Hammerhead.

Aquesta podria ser la penúltima pel·lícula dirigida per Tarantino, ja que va anunciar fa uns anys que té previst retirar-se quan arribi a la desena i de moment té la intenció de complir la promesa.

tracking