Cinema

'Endgame' bat tots els rècords de taquilla

James Cameron va felicitar Marvel per superar ‘Avatar’

'Endgame' bat tots els rècords de taquillaTwitter @avatarofficial

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Molt abans que arribés a les sales de cinema, ja es parlava que el darrer film d’Avengers: Endgame batria rècords de tot tipus. Una de les preguntes que els experts en el setè art més es feien és si podria superar Avatar, de James Cameron, com la producció que més diners ha recaptat a taquilla. Per un moment, semblava que es quedaria curta per poc, però Marvel va fer una reestrena a principis d’aquest mes amb escenes extres i un tribut als títols de crèdits, inèdits en el moment de l’estrena, el passat 26 d’abril.

Aquesta tàctica també la va utilitzar Avatar en el seu moment, i també va fer pujar la recaptació fins a la increïble xifra de 2,789 bilions de dòlars. Des del passat 21 de juliol, però, Endgame s’ha convertit en el film que més diners ha fet a taquilla en la història del cinema, al superar en uns 500 milions de dòlars el film de James Cameron. El mateix director de cinema va ser dels primers a felicitar Marvel per haver-se situat a la primera posició del rànquing penjant una imatge a les xarxes que unia conceptes dels dos films.

Amb tot, cal dir que la inflació de preus ha ajudat la producció de Marvel a encapçalar el rànquing històric. Segons apunten mitjans nord-americans, amb els actuals preus d’entrades, Avatar hauria superat els tres bilions de recaptació i Endgame estaria per sota de films com Star Wars, Titanic o Allò que el vent s’endugué, que ocuparia el primer lloc aplicant els preus actuals.

tracking