x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Música

El FIB es vesteix de plata

El Festival Internacional de Benicàssim celebra la 25a edició
Un dels concerts de l'edició passada.

El FIB es vesteix de plata

Un dels concerts de l'edició passada.

Actualitzada 12/07/2019 a les 18:12
L’estiu és sempre sinònim de celebracions i de festivals, i enguany un dels que compten amb més rellevància en el panorama europeu celebra les bodes de plata. El Festival internacional de Benicàssim (FIB) dona el tret de sortida de la 25a edició, la qual, segons va assegurar l’organització, espera que sigui la més “especial” de totes.
La transcendència que ha pres aquest esdeveniment ha traspassat fronteres i generacions, i prova d’això és la nombrosa quantitat de públic que reuneix cada any. Per a aquesta edició s’espera que la localitat castellonenca reuneixi unes 130.000 persones entre els quatre dies de festa.

Com és habitual en l’històric del festival del país veí, el cartell està ple de noms potents, tant espanyols com internacionals, que atreuen els amants del pop, l’indie, l’electrònica i el rock. A més, quatre artistes realitzaran la seva única actuació d’Espanya a Benicàssim. Són Fatboy Slim, Lana del Rey, Kings of Leon i Vetusta Morla, que encapçalaran cadascun dels quatre dies.
Però la llista de noms que desfilaran pel FIB va molt més enllà i estrelles com Franz Ferdinand, The 1975, George Ezra,The Hunna, Gerry Cinnamon, Kodaline, La M.O.D.A., Cupido, Bakermat o AJ Tracey són altres dels noms destacats que conformen el cartell.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts