Orgasme simultani

La part que hem d'estimular sempre és el cervell

Orgasme simultani

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

És important arribar al mateix temps? Com si es tractés d’una cita en un restaurant, sembla ser que si arribem abans, o més tard, marca alguna diferència en les nostres relacions. Hi ha moltes persones que s’obsessionen amb el fet de no sincronitzar els seus orgasmes amb la parella. Però, és important? La realitat és que no. No és important. El més important és gaudir i arribar al clímax. És un fet que es pot produir en diferents moments: primer un i després l’altre, o bé diverses vegades un i l’altre al final, o, per què no? Tots dos alhora.

Arribar al clímax de forma simultània no fa que aquest sigui més intens o de més qualitat. S’ha de dir, però, que si es coneix bé la parella, els seus gustos, si ens comuniquem i parlem per tal de saber en quin punt estem, si sabem arribar a un grau d’excitació similar i el grau d’experiència, podem fer que ambdues parts arribin a l’orgasme en el mateix moment.

Val a dir que la morfologia de l’orgasme masculí i femení són diferents. La resposta sexual masculina és en forma de pic i la femenina és més aviat en forma de curvatura prolongada. L’home arriba abans a l’excitació i a la resolució. Això vol dir que una dona no pot tenir un orgasme en forma de pic amb una excitació ràpida i un clímax intens i curt? No, això és fals.

El grau d’excitació previ pot dibuixar aquest tipus de resposta sexual tant en un home com en una dona, i la part que hem d’estimular, com sempre, és el cervell. És a dir, l’erotisme del pensament. I per excitar, dependrà dels gustos de la persona i, per què no, també del moment. Com si es tractés d’una dieta; alguns dies ens vindrà de gust més una cosa i d’altres, una altra. En un moment donat ens pot agradar un de ràpid i uns altres tranquil·litat i molta calma. Hi haurà dies que voldrem que ens estimulin a través de les paraules o amb més mostres d’afecte i en altres ocasions ens vindrà de gust un sexe més salvatge i sense concessions.

Potser, en un moment donat serà més agraït dedicar molt de temps a acariciar la pell i en un altre no hi haurà temps ni per treure’s la roba, millor apartar-la o acariciar per sobre. En la varietat hi ha el gust. I el ventall de possibilitats pot ser des de múltiples pràctiques en una sola trobada a un estímul més alternatiu: com ara el voyeurisme o alguna pràctica fetitxe.

En tot cas, el que sí que haurem de sincronitzar sempre seran les ganes de sexe.

tracking