Internet

El iot dels pobres

Un inflable de 6 metres de llarg per només 311 euros

El iot dels pobres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Navegar pel mar en companyia d’amics i beguda freda sembla un somni que no tothom pot arribar a aconseguir, però Amazon apropa una mica aquesta utopia amb una versió de iot molt més econòmica i divertida per a tots aquells que no volen permetre que la falta de calés impedeixi els seus somnis.

Es tracta d’un inflable de sis metres de llargada en forma de iot que té capacitat per a sis persones, distribuïdes còmodament en diferents seients, inclosa la proa. Com a sorpresa té un compartiment secret que permet guardar les begudes ben fresques si així es vol. Aquest iot, batejat per la comunitat d’Internet amb el nom de iot dels pobres, permet posar aigua en el seu interior, convertint-se en una petita piscina on remullar els peus en bona companyia. Aquest inflable pesa uns 30 quilos, triga vint minuts a omplir-se d’aire amb una bomba elèctrica i té un cost de 311 euros. Alguns dels internautes que han tingut la iniciativa de comprar-se’l afirmen que és “molt gros”. A més, l’inflable es pot plegar per tal de tenir cabuda en una caixa o maleta, per facilitar el seu transport i emmagatzematge. Es tracta d’una bona alternativa de diversió per a les properes vacances d’estiu.

SE CERCA CUIDADOR PER A DOFINS I TORTUGUES

L’empresa de creuers Unforgettable Croatia, juntament amb The Blue World Institute (BWI), ofereix una beca que permet la possibilitat de gaudir d’un mes de vacances de luxe a Croàcia tenint cura d’animals meravellosos com els dofins o les tortugues. Durant les dues primeres setmanes el becat serà inclòs en projectes d’investigació marina a l’illa de Losinj, passant els dies a bord d’un vaixell, estudiant els moviments dels dofins i registrant els albiraments de tortugues de la zona. Després de la feina feta, tindrà dues setmanes per gaudir dels plaers que ofereix el país balcànic. Per apuntar-s’hi s’ha d’omplir un formulari a la pàgina web d’Unforgettable Croatia abans del 9 de juliol.

tracking