Famosos

El quètxup Edchup

Ed Sheeran porta tatuat un pot al braç esquerre

El quètxup Edchup

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tothom sap que moltes celebritats tenen estranyes excentricitats: hi ha qui compra animals exòtics, qui gasta grans quantitats de diners en articles que no tenen cap utilitat i qui aprofita per comercialitzar un producte al seu nom. Aquest és el cas del cantant anglès Ed Sheeran, un fanàtic del quètxup, que ja compta amb una edició pròpia d’aquesta salsa. L’artista ha aconseguit una col·laboració amb Heinz, que celebra 150 anys, i ha presentat una salsa de tomàquet anomenada Edchup. El més sorprenent és que, segons els implicats, va ser Sheeran qui va demanar a l’empresa poder treballar plegats. El cantant ha declarat ser un fan absolut de la salsa, ja que sempre porta un pot amb ell i, fins i tot, té un tatuatge del producte de Heinz a l’avantbraç esquerre.

La notícia va començar a circular fa uns mesos, quan Ed Sheeran va publicar un missatge a Instagram fent una crida als responsables de la marca. “Ei Heinz, tinc una idea per a un anunci de televisió, per si en voleu fer un. Si no, no passa res, no m’ofendré, no podria enfadar-me amb vosaltres. Envieu-me un missatge privat o digueu-li a la vostra gent que contacti amb la meva. Amb molt d’amor, el vostre major fan”, va publicar el cantant sota una fotografia on se’l veia fent un petó a un dels lots.

L’Edchup no té cap diferència amb la resta de productes de Heinz, però els fanàtics ja l’estan cercant pels supermercats. A Internet val cinc dòlars, més despeses d’enviament, però de moment s’han esgotat totes les unitats.

tracking