Música

Un retorn agredolç

Després de 20 anys de separació artística, les Spice Girls van tornar a pujar a l’escenari

Un retorn agredolç

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dels moments més esperats de l’any per als fanàtics de la música dels noranta era el retorn de les Spice Girls, encara que fos sense Victòria Beckham. Després de 20 anys de separació artística, les quatre cantants van tornar a pujar a l’escenari per començar una gira de tres setmanes per Irlanda, Gal·les, Escòcia i Anglaterra. Però el que havia de ser un retorn fabulós s’està convertint en desastre.

La primera actuació és va celebrar el 24 de maig passat a l’estadi de Croke Park de Dublín, on més de 70.000 fanàtics es va reunir per reviure en directe els èxits del grup. Però la vetllada, que havia de ser una festa, va ser una jornada inaguantable. Molts assistents es van queixar que no havien pogut escoltar amb claredat les cançons pels problemes de so. El fet va provocar la ira d’alguns seguidors, que havien comprat una entrada per 150 euros, i que van marxar abans que acabés l’espectacle. La polèmica va arribar fins a les artistes, i Mel B va publicar un missatge desitjant que les veus i els so fossin millor en el següent concert, a Cardiff. Però a la ciutat gal·lesa va succeir el mateix. Els fanàtics van acudir al Principality Stadium per gaudir d’un espectacle inoblidable que no va acabar com esperaven. Tot i estar disposats a suportar la pluja, els assistents es van trobar amb els problemes de so i van abandonar el concert. “Em sento extremament decebuda amb les Spice Girls. He marxat trenta minuts abans, el so era horrible. Heu d’arreglar-ho, pels vostres fans! 85 lliures esterlines i per primera vegada he marxat d’un concert”, es queixava una seguidora a les xarxes socials.

La gira es va cancel·lar en un primer moment arran de les declaracions que Mel B va fer sobre una relació amorosa amb Geri Halliwell quan formaven part del grup. La mala relació entre elles va provocar que la gira perillés tot i els esforços de la resta de compa­nyes. El fet va acabar al concert de Dublín, on les dues es van abraçar per demostrar que ho havien solucionat.

tracking