VIATGES

El canadà, un món ple de natura per perdre's

Cascades, neu i llacs formen uns paisatges de somni

El canadà, un món ple de natura per perdre's

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Boscos, neu, llacs i uns indrets espectaculars formen els paisatges del Canadà, un país on si es vol gaudir de la natura en el seu màxim esplendor és ideal per passar-hi uns dies. Els parcs nacionals són un gran atractiu que reuneix totes aquestes característiques de flora i fauna, com el cas del parc nacional Banff, on s’hi poden trobar llacs inacabables com el Peyto o el Moraine, alimentat per l’aigua d’una glacera que es caracteritza per tenir una aigua d’un color blau turquesa molt intens, i també hi ha el parc nacional de Jasper, que per arribar-hi s’ha de travessar una de les carreteres més maques del país, Icefields Parkway, i un cop allà es poden veure famílies d’ossos Grizzly i es pot contemplar la imponent glacera Athabasca.

Un altre atractiu del país nord-americà són les cascades del Niàgara, una de les meravelles de la naturalesa que s’han de contemplar. Però aquestes no són les úniques que deixen bocabadat, també hi ha les de Montmorency, de trenta metres més d’alçada que les anteriors.

Per als amants de l’esquí, aquest país també és un paradís especialment a la ciutat de Whistler, ja que compta amb un resort grandíssim amb més de dues-centes pistes i trenta-vuit telefèrics. A més, també ofereix la possibilitat de caminar entre grans murs de gel de set metres d’altura.

Però per als amants de la ciutat, el Canadà també és un gran indret per l’oferta cultural i de grans gratacels que hi ha a tot el país. A Toronto una visita obligatòria és la de pujar fins a dalt de tot de la CN Tower, de 553 metres d’altura, per les visites de 360 graus de tota la ciutat. Si es vol una mica més de calma, Vancouver és una ciutat molt agradable, en la qual hi ha l’Stanley Park, situat en una península que ofereix unes vistes increïbles del centre de la ciutat i que es pot recórrer tant caminant com en bicicleta per passar un dia, i de cara a l’estiu és perfecte per prendre el sol a les petites platges que es formen al voltant del parc. I no pot faltar per visitar la capital, Ottawa, que destaca per una gran arquitectura i una gran quantitat de galeries d’art i de museus, però sobretot el Canal Rideau, un riu de dos-cents quilòmetres de llarg que connecta la ciutat amb el llac Ontario, que a l’hivern es converteix en la pista d’esquí més llarga del món amb quasi vuit quilòmetres per esquiar.

Així doncs, el Canadà és una gran destinació per als amants de la natura, de l’esport de muntanya i per als més urbans.

tracking