Cinema

Estrena mundial de Venjadors

La pel·lícula veurà la llum a Espanya el 25 d'abril del 2019

Estrena mundial de Venjadors

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja s’han començat a vendre les entrades per a la pel·lícula Venjadors: Endgame, l’apoteòsica continuació de Venjadors: Infinity War i també l’esperat final de la fase 3 de Marvel Studios. La segona part arriba a gairebé tots els cinemes del món el 26 d’abril del 2019, menys als xinesos, que ho farà dos dies abans, i als espanyols, que s’avança un. El primer tràiler de la pel·lícula, que és la batalla final de la sèrie, està carregat de detalls i informació molt interessant per als amants de Marvel sobre la trama de la pel·lícula, incloent retrobades i batalles èpiques per esdevenir. El tràiler, a més, permet veure per fi Thanos, el principal dolent de la saga, que encara no s’havia mostrat en l’anterior tràiler. Però... serà l’únic dolent?

Després d’exterminar la meitat de la població i fer-se amb les Gemmes de l’Infinit, Thanos està preparat per enfrontar-se amb tots els Venjadors. Lluny de quedar-se igual, el dolent ha renovat el seu equipament i arribarà amb una nova armadura daurada i una nova arma que no deixarà indiferent ningú.

El nou tràiler de Venjadors: Endgame, que té un minut exacte de durada, va obtenir 289 milions de visualitzacions durant les primeres 24 hores, una xifra considerablement elevada. Amb Endgame, guionitzada per Christopher Markus i Stephen McFeely, es tanca la tercera fase de l’univers cinematogràfic Marvel, marcant un abans i un després en la reeixida incursió dels personatges del còmic al cinema, tota una fita que ha portat milers de milions d’espectadors a les sales dels cinemes de tot el món.

tracking