x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Tendències

Una llar de primavera

La modernitat d’aquesta temporada passa per les parets,  fosques en llocs com el saló, el menjador i el bany
La sostenibilitat, la modernitat i l'exposició de colors són les tres tendències bàsiques per a aquesta primavera

Una llar de primavera

La sostenibilitat, la modernitat i l'exposició de colors són les tres tendències bàsiques per a aquesta primavera

Actualitzada 22/03/2019 a les 18:59
Comença una nova estació de l’any i per això és necessari tenir la llar a punt. La sostenibilitat, la modernitat i l’exposició de colors són les tres tendències bàsiques per a la decoració de casa durant aquesta primavera.
D’un temps ençà, els materials reciclats estan obtenint una gran importància en la decoració. Els teixits a mà també demostren un interès per l’artesania, fet que dona més valor a l’espai. La part negativa és que requereixen un pressupost més elevat per aconseguir peces úniques. El principal atractiu d’aquesta moda es basa en la riquesa de les textures i la inquietud per connectar la llar amb la terra i les arrels. Per tant, és indispensable tenir-los en diversos elements que predominaran sobre la resta com els coixins, les estores i els cistells.

La popularitat dels materials naturals, i concretament de la fusta, no és nova. Tot i així, l’aspecte inacabat que dona aquest material estarà de moda en espais poc comuns com poden ser escales, finestres o cadires per al menjador, ja que esdevé una oportunitat única i cridanera per donar un aspecte més orgànic a casa. L’hegemonia de la simplificació i l’ordre torna per popularitzar les prestatgeries obertes. Les portes dels armaris hauran d’anar a fora per tal de potenciar l’ús decoratiu de les vaixelles, els gots i altres recipients que promoguin un ordre especial.
Pel que fa als colors, la modernitat d’aquesta temporada també passa per les parets, que hauran de ser fosques en llocs com el saló, el menjador, el bany, la cuina i els dormitoris. Això no fa perdre claror si els espais estan correctament il·luminats i permet jugar amb els contrastos. Tanmateix, es recomana utilitzar colors mostassa i coral. El primer per a mobles aïllats i el segon per potenciar elements decoratius, ja que, segons els experts, “representa la fusió de la vida moderna”. Un altre color molt afavoridor aquesta primavera és l’anyil, ja que encaixa amb les parets fosques, els teixits a mà i la sostenibilitat. Un color natural que destaca per la intensitat elèctrica que desprèn i que és habitual en països àrabs, de la Xina, del Japó o d’Amèrica llatina.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts