En espera per unes bosses

Les línies de peces de la marca Chylak són limitades

En espera per unes bosses

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Fins a 15.000 persones, com si formessin una cua fora una botiga, es troben en espera de poder aconseguir una bossa de mà de la marca Chylak, uns complements que es caracteritzen per les formes originals, per la senzillesa, per la pell italiana de primera qualitat amb la qual estan elaborades i pel seu preu econòmic, que oscil·la entre els 160 i els 400 euros.

La firma corre a càrrec de la la influencer polonesa Zofia Chylak, i tot i que ara està sent un gran èxit de la indústria de la moda al principi no li va resultar fàcil. La jove va decidir iniciar el projecte empresarial quan la vestimenta i els complements tenien força tirada entre els seguidors i el 2014, a Varsòvia, va aconseguir treure-la al mercat. La dissenyadora, abans de crear la seva línia, ja tenia experiència en el món de la moda perquè va passar per l’equip de disseny Proenza Schouler a Nova York, però va decidir tornar al seu país per crear la seva pròpia marca. Les línies tenen una sèrie de peces limitades i cadascuna porta incorporat, a la part frontal, el seu número amb tinta daurada.

Pel que fa a la marca, hi ha diferents tipologies de bosses de mà, com les tote bags, les bandoleres o les ronyoneres, que estan elaborades en tons de pell diferents. Per exemple, des del clàssic negre fins a l’estampat de serp. Es tracta d’unes tonalitats que els donen una estètica única que s’adapta a totes les tendències i resulten ideals per sobreviure el pas dels anys sense que es desgastin.

tracking