x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Llar

Tendències en decoració

El marbre, el vellut, les flors i el groc són protagonistes
Tendències en decoració

Tendències en decoració

Tendències en decoració

Actualitzada 01/02/2019 a les 17:08
Més color, vellut o motius florals: aquestes són algunes de les tendències que els professionals del sector de la decoració presenten per a aquest any. Si estaves pensant a modernitzar la teva llar, aquí tens alguns consells.

El terratzo va venir l’any passat i s’ha quedat, però no només a terra. Aquest any agafa més protagonisme i es veurà a les parets, als taulells o als complements de decoració. El marbre també pren molta importància i combinat amb acabats daurats dona un toc noble i distingit a l’ambient. El vellut s’ha renovat i amb ell irrompen l’elegància i la sofisticació en qualsevol llar. El seu look s’ha modernitzat amb dissenys més atrevits i contemporanis, així que no tinguis por de fer-lo servir.

Les flors també tenen un paper principal, sobretot en papers pintats o en tèxtils. Una forma excel·lent d’omplir de color qualsevol espai de la llar.

El color groc serà l’aliat perfecte. Utilitza complements d’aquest color i donaràs molta calidesa i vitalitat a qualsevol habitació.
El minimalisme segueix de moda i per rebaixar les línies rectes el disseny recupera les formes arrodonides i sinuoses, sigui en complements o en mobiliari.


Els complements daurats també es mantenen aquest any, ja que donen un acabat impecable i polit a les sales. Utilitza’ls a la cuina amb taulells negres i obtindràs un resultat d’allò més modern i atrevit.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts