Música

El FIB prepara el 25è aniversari

Serà l'única actuació de Kings of Leon a Espanya

El FIB prepara el 25è aniversari

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 25a edició del Festival Internacional de Benicàssim (Castelló) ja comença a prendre forma. Després que l’organització anunciés fa uns mesos l’actuació de Lana del Rey, ara ha sumat al seu cartell nous noms com Kings of Leon, Franz Ferdinand, George Ezra, Jess Glynne o You Me At Six, entre d’altres.

Kings of Leon és considerada una de les millor bandes en directe del planeta, que arribarà a Benicàssim en una única data a Espanya i ho farà amb les seves millors cançons, mentre que la “màquina de hits” serà la banda escocesa Franz Ferdinand, que de ben segur serà un garant absolut de directes explosius i ballables. Per la seva banda, George Ezra serà la primera vegada que actuarà sobre els escenaris del FIB amb el disc Staying At Tamars, enregistrat íntegrament a Barcelona. El públic també podrà gaudir a Benicàssim del pop britànic de Jess Glynne, que arribarà amb el seu Always In Between, i de la banda britànica de rock You Me At Six, que farà vibrar els assistents.

A banda d’aquestes confirmacions, també se sumen al cartell Gorgon City, Ezra Furman, Yellow Days, Carolina Durante, DJ Seinfeld, Super­organism, The Big Moon, Sea Girls, Alien Tango i Bifannah. A aquesta nova tanda de confirmacions també s’hi han d’afegir les ja anunciades com Lana del Rey, en la seva única actuació a Espanya, The 1975, La M.O.D.A. o Blossoms, per fer del FIB “el millor festival de l’estiu”. Quatre dies de festa i música a tocar del

tracking