x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
VIATGES

Un any per descobrir noves destinacions

Els experts opinen que Sri Lanka és el millor destí del 2019
Una de les platges a Sri Lanka

Un any per descobrir noves destinacions

Una de les platges a Sri Lanka

Actualitzada 18/01/2019 a les 16:55
Els més viatgers comencen a organitzar les vacances amb molta antelació. És per això que els experts en la matèria ja han fet públiques les millors destinacions per visitar durant el 2019.

Els travellers que tinguin ganes de passar uns dies freds estan de sort. Islàndia és una de les millors opcions, ja que permet gaudir d’aurores boreals i cascades gegantesques, escenaris que l’han convertit en una de les destinacions més ben valorades per segon any consecutiu. Noruega també presenta uns paisatges espectaculars amb els llargs fiords, els quals es recomana visitar en creuer per poder admirar tota la bellesa. Entre les destinacions menys visitades destaca Rússia, que està esdevenint un indret cada vegada més original i poc comú, i Bielorússia, que enguany acollirà la segona edició dels Jocs Europeus a la capital (Minsk) i segur que es convertirà en una bona excusa per descobrir el país que durant dècades ha estat un dels menys turístics d’Europa.

Àsia segueix com un dels indrets claus per perdre’s. De fet, Sri Lanka és l’escollit com a millor destí del 2019, segons la guia de referència Lonely Planet. El país ha incorporat el surf com a atractiu turístic i ha millorat les vies de comunicació. També entra a la llista el desconegut Kirguizistan, ideal per als amants de les cultures nòmades i del senderisme, ja que compta amb més de 2.700 quilòmetres de rutes senyalitzades. Entre les destinacions asiàtiques que han triomfat anteriorment tornen a destacar Indonèsia, Tailàndia, Jordània, Japó o el Vietnam.

Un dels continents que es recomana descobrir aquest any és l’Àfrica. Entre els països més segurs hi ha Zimbàbue, que destaca pels grans parcs nacionals, runes arqueològiques que són patrimoni mundial i les poderoses cascades Victòria. La petita illa de São Tomé i Príncipe és un destí idoni per als exploradors que cerquen nous racons com jungles i aigües tropicals amb platges totalment buides.

A l’altra banda de l’Atlàntic es recomana gaudir de llocs espectaculars com Panamà, que celebra 500 anys d’història, o Belize, un petit país costaner situat entre Mèxic i Guatemala amb la segona barrera de coral més gran del món.
 
LLOCS PER GAUDIR UNES VACANCES 'LOW COST'

Alguns països presenten meravelles que encara estan per descobrir a causa de la baixa demanda que tenen en el sector del turisme i, per tant, ofereixen la possibilitat de passar unes vacances a baix preu. Alguns d’aquest llocs recomanats per visitar el 2019 són la Xina, Perú, Senegal, Turquia, Haití, Uzbekistan, Mar­roc, Bòsnia i Hercegovina, Tanzània o Montenegro.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts