x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Medicina estètica

L'envelliment facial amb àcid hialurònic

Amb llavis fins es necessiten més tractaments
L'envelliment facial amb àcid hialurònic

L'envelliment facial amb àcid hialurònic

L'envelliment facial amb àcid hialurònic

Actualitzada 11/01/2019 a les 18:19
Els anys i l’acció de la gravetat ens provoquen una pèrdua de volum i una caiguda de les estructures facials, sobretot del terç mitjà i inferior de la cara, fet que ens pot proporcionar una expressió de cansament o trista. Amb el temps, perdem volum ossi dels pòmuls, la pell i la musculatura es tornen més flàccides i els compartiments de greix facials es despengen, formant els solcs nasojugals o ulleres, els solcs nasogenians, que van des de la base del nas fins a la comissura bucal, i les línies o arrugues de marioneta, que van de la comissura bucal a la barbeta. El tractament de l’envelliment facial requereix habitualment la combinació de varis tractaments a partir de certa edat, però l’ompliment de solcs i arrugues amb àcid hialurònic és un dels tractaments que més satisfacció donen al o la pacient.

Primer de tot valorarem si al o la pacient li manca volum als pòmuls. Si és així reposarem el volum que tenien a la joventut o l’augmentarem lleugerament. Aquest augment de volum a la part superior ja ens provoca un efecte d’estirament i disminució dels solcs, tant els nasogenians com els nasojugals.

Si hi ha molt despenjament del greix del compartiment facial del terç mitjà, també podem utilitzar uns fils tensors per reposicionar-lo.
Després podem anar a tractar els solcs nasogenians. Normalment l’àcid hialurònic que utilitzarem a la zona de la boca haurà de ser reticulat i mal·leable, ja que aquesta zona té molt de moviment i així s’adaptarà i s’integrarà bé als nostres teixits, tenint un aspecte més natural. Podem aprofitar i en el mateix tractament podem tractar les arrugues de marioneta i les del codi de barres del llavi superior, amb la qual cosa farem un tractament complet de tota la zona peribucal.

Si encara ens queden marcats les ulleres o solcs nasojugals, podem fer un petit ompliment amb un àcid hialurònic específic que no reté aigua, per evitar l’efecte secundari de la creació de bosses a la parpella inferior.

L’augment de volum de llavis és un tractament molt demandat per les persones joves. S’ha de tenir en compte que s’ha d’utilitzar un àcid hialurònic que s’adapti bé al llavi, i que la forma del llavi no la podrem canviar. Quan es tenen uns llavis molt fins normalment necessitarem varis tractaments per aconseguir augmentar visiblement el volum, cosa que farem progressivament.

Quan fem els tractaments també podem aprofitar per cor­regir petites asimetries si es que n’hi ha. Normalment els tractaments els realitzarem amb cànula, que ens ajudarà a dispersar millor el producte a la zona i minimitzarà el risc d’hematoma. De vegades necessitem acabar amb alguns punts amb agulla, combinant així ambdós mètodes.

És indispensable no sobrecorregir. És a dir, el volum que injectem s’ha de poder integrar perfectament a la zona, de manera que no quedi excés de volum que ens doni aspecte d’inflamació.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts