Música

Música llatina a Coachella

Ariana Grande, Tame Impala i Rosalía seran alguns de les artistes presents al festival

Música llatina a Coachella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El festival més chic que se celebra cada any a Califòrnia (EUA), el Coachella, ha presentat el cartell de l’espectacle que durà a terme els caps de setmana del 12 al 14 i del 19 al 21 d’abril a la localitat d’Indio, de l’estat californià. L’esdeveniment musical presenta com a caps de llista artistes de renom internacional com Ariana Grande, Tame Impala o Childish Gambino.

Pèro aquesta edició destaca per l’aposta que ha fet l’organització per la música llatina. Així, a l’escenari del ja mític espectacle també s’hi veuran actuacions de J Blavin, Bad Bunny, Javier Mena, Mon Laferte o Los Tucanes de Tijuana. Una de les actuacions més esperades en ritmes llatins és, sens dubte, la de Rosalía, que després d’aconseguir dos Grammy llatins presentarà el seu tour El mal querer al festival que reuneix més celebritats per metre quadrat.

Les entrades es van posar a la venda divendres i, com és habitual, es van esgotar al cap de poques hores. El preu dels tiquets és de 429 dòlars (380 euros) per gaudir de les actuacions d’un dels cap de setmana, i l’entrada VIP es pot adquirir per 999 dòlars (prop de 880 euros). Cap d’elles ofereix el paquet amb viatge inclòs, així que cada assistent s’ha de pagar a part l’estada i el vol fins a Califòrnia. El festival també ofereix diverses possibilitats de càmping amb preus que oscil·len entre els 110 euros, per dormir dins un cotxe, fins a més de 8.000 si es prefereix una tenda amb pàrquing privat, lavabos, dutxes, esmorzar en una zona amb aire condicionat i més.

Els experts recomanen anar-hi el primer cap de setmana perquè les sorpreses del festival són més potents i és quan les marques celebren festes paral·leles, a les quals assisteixen una multitud de cares conegudes.

tracking