TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

El retorn del serrell

El 'look' inspirat en els anys vuitanta triomfarà

El retorn del serrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Any nou, vida nova i un tall de cabells nou. Els canvis d’estilisme no són sols un símbol d’una nova etapa, sinó que conviden a treure profit d’un mateix. I aquest 2019 arriba amb força, amb un element estrella: el retorn del ser­rell. Aquest tornarà llis o arrissat i els cabells aniran per davant de la cara. El retorn del serrell vindrà de la mà d’un altre hit, ja conegut: la mitja cabellera o el bob de diverses llargàries. No serà estrany tampoc veure durant aquest any serrells extrallargs.

Aquest look beu de la influència dels anys vuitanta, que segons els experts tornen amb força de la mà dels estilistes de primer nivell com Jean Paul Gaultier o Christian Dior, que aposten per remakes de la dècada dels 80, amb estilismes atrevits, colorits i inspirats en l’estil art pop.

Les cabelleres llargues estan d’enhorabona. El 2019, es cuidaran com mai, però el que queda clar és que la clau és atrevir-se. Combinades amb els serrells seran clau.

tracking