Salut estètica

Rejoveniment facial: per Nadal (II)

El farciment en els homes s’ha de fer sense feminitzar

L'efecte d'un implant de farciment és pràcticament immediat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els implants de farciment en els homes s’utilitzen igualment, però hem de saber utilizar-los sense feminitzar les faccions. Hem de redibuixar unes faccions més anguloses, tant a nivel mandibular com quan fem un augment de pòmuls. Augmentar la projecció de la barbeta també ens millorarà l’aspecte masculí, igual que augmentar el volum sobre les celles. Les irregularitats de la part superior de l’envà nasal també es poden corregir per tenir un nas més recte, tant en homes com en dones. En els homes, en tenir una pell més gruixuda, podem utilitzar hialurònics més durs o més reticulats o també hidroxiapatita cálcica, que té l’avantatge d’estimular la formació de col·làgen natural i provocar un estirament i millora de la pell.

Com veiem doncs, no es tracta d’injectar una xeringa d’àcid hialurònic, sinó que el metge o metgessa de medicina estètica ha d’utilitzar la seva formació i experiència per omplir allà on fa falta, el volum que cal i la substància que està indicada, per obtenir un resultat que ens millori l’aspecte en conjunt sense perdre naturalitat.

L’efecte d’un implant de farciment és pràcticament immediat, però també té un efecte d’adaptació a mitjà termini que ens perfeccionarà el resultat. Gairebé sempre el resultat és satisfactori.

Per últim, insistir en evitar l’excés de volum, que no ens donaria un resultat natural. Un problema determinat pot necessitar combinar diferents tractaments de medicina estètica per millorar-lo. No caiguem en l’error d’omplir un volum que no es correspon a la zona que tractem, i tinguem sempre present que els millors resultats els aconseguim combinant diferents tractaments.

Els volums de la cara han de guardar certa proporció entre ells, en la visió de front, lateral o de perfil, per la qual cosa també hem de saber no perdre l’harmonia o buscar-la si aquesta no està ben aconseguida de manera natural.

tracking