Converse, Bershka i Miley Cyrus

El preu de les sabatilles oscil·la entre 75 i 95 euros

La cantant americana Miley Cyrus ha dissenyat sabates esportives per a Bershka

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cantant americana Miley Cyrus ha estrenat la tercera col·lecció que realitza per a la marca de sabatilles esportives Converse, que ja es poden comprar a les botigues Bersh­ka. Sobre les mítiques Chuck Taylor All Star, Cyrus ha plasmat un univers d’estrelles i colors, que fins i tot inclouen plataformes semitransparents en certs models. El preu de les sneakers oscil·la entre els 75 i els 95 euros.

La cantant de Wrecking Ball també ha completat la col·lecció amb roba esportiva, perfecta per a crear looks còmodes en què destaquen xandalls de vellut, dues peces de crop top, leggins, un abric encoixinat, dessuadores i pantalons amb una nova interpretació del logo de Converse.

Formada per un total de 19 peces, totes les propostes de Cyrus són provocatives i originals, amb colors vius i estampats estranys, paraules que descriuen la cantant i que, per tant, reflecteixen a la perfecció la personalitat.

Les dues col·leccions que va crear la cantant per a Converse van ser un èxit de vendes. Amb la primera col·laboració, va celebrar l’orgull LGBTQ amb el llançament d’una línia molt acolorida, on tots els guanys es van destinar a fundacions que presideix la cantant. La segona va ser a principi del 2018, amb quatre models de sabatilles on la purpurina era l’element principal a la part inferior de les sabatilles esportives.

tracking