Música

Rosalía arrasa als Grammy llatins amb 'Malamente'

La cantant de Sant Esteve Sesrovires es converteix en l’espanyola amb més premis Grammy llatins per un únic treball

Rosalía arrasa als Grammy llatins amb 'Malamente'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cantant Rosalía ha fet història en guanyar dos premis Grammy llatins amb un sol tema: Malamente. Amb aquests guardons es converteix en l’espanyola amb més premis Grammy llatins per un únic treball, un fet que confirma que l’huracà flamenc no solament ha arrasat amb tot, sinó que ha arribat per quedar-se.

Si amb Malamente es va confirmar que Rosalía és la cantant del moment, Pienso en tu mirá la va elevar a l’estatus d’icona feminista, considerant-la un al·legat contra la violència masclista. “La manera com faig música i la forma com em presento com a dona dintre d’aquesta indústria crec que es compromet amb la imatge d’una dona amb poder i amb força. Sempre”, va assegurar ahir la cantant de Sant Esteve Sesrovires en arribar a Las Vegas, per participar en la gala dels Grammy llatins. “Així és com em sento més còmoda i crec que les dones que em van inspirar per fer aquesta música són així”, va sentenciar Rosalía.

La cantant ha revolucionat no tan sols el flamenc, sinó tot el panorama musical, amb una mescla de tradició i modernitat que ha traspassat fronteres.

tracking