TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

En comú

La setmana en imatges

Els principals actes i esdeveniments de la setmana als comuns

En comú

En comú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ESCALDES-ENGORDANY

Contra l’oblit. Èxit de participació en la cursa per recordar els éssers estimats que ja no hi són i a favor de l’associació Marc G. G. que organitza pel comú i els Amics de l’Atletisme d’Andorra.Twitter Comú d'Escaldes-Engordany.

ANDORRA LA VELLA

Cultura i acció. Dia rodó amb una visita cultural al jaciment de la Margineda, visualització del mapping de l’església de Santa Coloma i una partida de Paintball.Facebook Joventut Andorra la Vella.

CANILLO I ESCALDES

Saló del Manga. El jovent de les dues parròquies va fer una sortida a Barcelona per visitar el Saló del Manga, un dels esdeveniments que més promou aquest gènere i la cultura japonesa.Instagram Punt Jove de Canillo.

SANT JULIÀ DE LÒRIA

Petits artistes. El comú lauredià va reconèixer la creativitat dels dotze estudiants de l’Escola d’Art finalistes del concurs d’il·lustració per commemorar els 25 anys de ‘Els Pastorets’.Facebook Comú de Sant Julià de Lòria.

tracking