.

x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió - 7 DIES

"M'encantaria actuar a Andorra, on sé que hi ha gent total"

Mario Vaquerizo. Personatge polièdric on n’hi hagi, el periodista, representant de Fangoria i cantant, parla amb entusiasme del seu pas per ‘MasterChef Celebrity’
Actualitzada 22/10/2018 a les 11:31
Com valora l’experiència a ‘MasterChef Celebrity’’?
Meravellosa! Jo ja era fan del programa gràcies a Alaska i la meva família. Era la primera vegada que feia un concurs i m’he adonat que soc molt competitiu. És una experiència molt dura psicològicament perquè també et re-nyen. He sofert i he plorat, però és una experiència molt positiva.


Com l’ha vist Alaska?

Ella ha vist que soc igual a casa i a la tele. Tinc un costat esbojarrat i m’agrada, però també soc seriós i germànic. Quan em proposo alguna cosa puc aconseguir-la. Això ella ja ho sap. Com la gent mai s’espera res de mi, han dit: “ah mira, doncs no ho fa tan malament.” El que ha sorprès a Alaska és que tinc mà per a la cuina, està encantada! L’altre dia vaig fer jo la paella a casa i em van posar bona nota.

El jurat ha valorat la seva bona actitud?
Crec que el que es valora molt al concurs, i a la vida en general, és la humilitat, i jo soc molt humil. Quan no controlo un tema em sotmeto a l’opinió dels qui realment en saben. Quan pujo a un escenari tinc una seguretat. Et podrà agradar més o menys, però la cançó està ben feta i ben interpretada. En el cas dels fogons, com era un neòfit estava amb les orelles obertes.


Qui li agradaria que guanyi el programa?

Santiago Segura. Quan vaig signar el contracte no sabia amb qui em tocaria i he tingut molta sort amb els companys perquè no hi ha ningú que em caigui malament. Soc molt amic de Borís i Carmen Lomana, i m’he retrobat amb Paz.

Quins projectes professionals té entre mans?
Amb les Nancys Rubias farem una cançó per Nadal. El pròxim disc serà de versions, ja tenim moltes cançons pròpies i ara ens ve de gust fusellar cançons que escoltem sempre a la Nancy Furgo. També tinc un projecte editorial, un llibre per a nens que sortirà a l’abril. Ara marxo a Londres per acabar la gravació del nou disc de Fangoria. I m’encantaria actuar a Andor­ra perquè sé que hi ha gent total. La meva dona hi va estar i va tornar encantada!


No para ni un segon.

Em sento molt afortunat perquè totes les meves aficions s’han convertit en el meu mitjà de vida. Treballo molt però no tinc la sensació d’estar treballant. Me’n vaig al llit amb un somriure.
 • #2 Homosapiens
  (23/10/18 17:16)

  Sense cap dubte l'home prové del mico, tal com resava Darwin ....

  Respondre
 • #1 MARE DE DEU
  (22/10/18 21:56)

  NO GRACIES

  Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2022 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts