.

x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió - 7 DIES

"No busco rellançar la carrera musical"

María Villalón. Va ser guanyadora de la primera edició de ‘Factor X’. Ara reapareix a televisió com a concursant de ‘Tu Cara Me Suena 7’ (Antena 3)
María Villalón

"No busco rellançar la carrera musical"

María Villalón

Indestructible Factory
Actualitzada 05/10/2018 a les 12:59
Com li arriba l’oportunitat a ‘TCMS’?
De cop i sense esperar-ho. Havia estat molts anys intentant fer el càsting per anar al programa però no ho vaig aconseguir. Ara m’ha enganxat de sorpresa, vivint a Escòcia, i fent un parèntesi de la carrera musical.


Per què l’han trucat ara?

No ho sé. Ha estat en el moment més inesperat. Crec que les coses passen per algun motiu. Estic molt agraïda. Quan vaig veure tots els concursants pensava que no m’agafarien. Soc la més desconeguda perquè porto anys sense fer res i ho veia com una utopia.

Ser la concursant més desconeguda li repercutirà en les votacions del públic?
Pot passar qualsevol cosa. Vaig a passar-ho bé i fer que el públic gaudeixi. No ho veig com una competició. Participar en aquest concurs és el més gran que m’ha passat en molt de temps.


Què espera de TCMS?

Gaudir de l’experiència. No busco rellançar la meva car­rera musical. Si ve una oportunitat perfecte, i si no seguiré fent el que m’agrada.

A qui desitja imitar?
M’agradaria fer cançons divertides. Soc molt pallassa i em ve de gust fer temes còmics. Espero que em deixin.


Fa 11 anys va guanyar ‘Factor X ‘i ja no va aparèixer més a televisió. Per què?

Durant aquests anys he tret diversos discos i dos llibres, però no he tornat a fer res de televisió perquè no va sorgir l’oportunitat. Tampoc he volgut presentar-me a un altre concurs perquè considero que ja vaig tenir la meva oportunitat amb Factor X.

Què li va suposar guanyar?
Esperava fer un passet endavant, seguir amb els concerts i els discos que havia tret abans d’entrar. Era conscient que un programa així no t’assegura res, només és una empenta. I així va ser. T’has de presentar sabent que només és un pas endavant en la teva carrera.

Tenia ganes de tornar a la televisió?
Tenia ganes de tornar en un programa com TCMS. És perfecte perquè té tot el que m’agrada. Abans que es creés el format quedava amb els amics a casa i ens disfressàvem i fèiem imitacions.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2022 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts