En comú

La setmana en imatges

Els principals actes i esdeveniments de la setmana als comuns

En comú

En comú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fira medieval. Sant Julià ha transportat els seus veïns i visitants a l’edat mitjana amb paradetes i un ventall d’activitats com escoles de cavallers i contacontes adreçades a un públic familiar.Xavier Pujol.

Nou curs. La gent gran ha començat 16 tallers pensats per treballar el cos, la ment i la creativitat, entre els quals hi ha cant coral, el cinefòrum i els cursos d’informàtica. Mai és tard per aprendre!Twitter Comú Andorra la Vella.

Aplec de Sant Romà. La jornada va començar amb la tradicional missa solemne, després va haver-hi un aperitiu per a tots els presents al pla i el Duet Sarau va amenitzar la tarda amb música i ball.Facebook Comú d'Escaldes-Engordany.

Gimkna't a 7 bandes. Uns 200 joves entre 12 i 20 anys es van moure en transport públic per les set parròquies per superar diferents reptes. L’entrega de premis va ser al Consell General.Facebook Punt Jove de Canillo.

Viatge sorpresa. Gent gran d’Ordino i de la Massana van visitar Sevilla i Còrdova en el viatge de destinació sorpresa que organitzen les cases pairals.Comú d'Ordino.

tracking