"Internet ha democratitzat el sector audiovisual"

Aaron Gómez. L’humorista canari protagonitza, conjuntament amb David Sainz, la sèrie en línia ‘Mambo’, que es pot veure a la plataforma Playz d’RTVE

"Internet ha democratitzat el sector audiovisual"A. G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Com es defineix? Humorista, actor, youtuber...

Youtuber segur que no, sobretot soc humorista, encara que ara estic fent més treballs en el món actoral.

Què el va portar a la interpretació?

Doncs jo portava vint anys a sobre dels escenaris fent humor, aquí a les Illes Canàries, on m’anava molt bé i de fet em va bé, però tenia ganes de fer una parada en la meva carrera i provar altres maneres de ser a sobre dels escenaris, com l’actuació.

Creu que Internet ha obert el món audiovisual a gent diversa?

Internet i les plataformes digitals, com a mínim, han democratitzat el sector i han obert les portes a les noves generacions d’actors, creadors, etc.

Es podria entendre ‘Mambo’ sense ser nadiu digital?

La sèrie està ubicada en el seu lloc ideal, perquè correspon als gustos i consum que té el públic jove, al qual es refereix. Està concebuda per a ser vista en aquest espai.

Únicament està dirigida al públic jove?

Realment qualsevol pot veure-la, però sobretot encaixa en aquest públic, per les referències que es realitzen i a l’imaginari que es refereixen constantment els personatges.

Com definiria el seu personatge a ‘Mambo’?

És un perdedor. És una crítica, portada a l’extrem, de la realitat actual de moltes persones d’aquest país. És un gran personatge en el qual molts es poden identificar.

Com li va arribar aquest paper a les mans?

Doncs la productora m’ho va oferir, jo ja coneixia David Sainz del curmetratge que va estar nominat al Goya i no vaig poder resistir-m’hi. Anar de la mà de David sempre significa arribar a bon port i fer una bona feina de qualitat i treballar a gust.

Quins beneficis té que la sèrie es pugui veure a la plataforma Playz de Televisió espanyola?

Doncs primerament anar de la mà d’RTVE ja li dona cert catxet, i a més, el món d’internet és més lliure i aquesta llibertat es tradueix en la frescor que té el producte, en aquest cas la sèrie Mambo.

tracking